Йоланда Хадид се радва, че личният ѝ живот е бил пощаден

...
Йоланда Хадид се радва, че личният ѝ живот е бил пощаден
Коментари Харесай

Йоланда Хадид – „най-лошата майка“, която отгледа две момичета супермодели

Йоланда Хадид  се радва, че персоналният ѝ живот е бил пощаден по времето, когато тя самата е била модел, само че не може да избяга от обществените медии, където на прицел са нейните умения като родител .

Тя е някогашен модел и риалити звезда, само че мнозина я познават като майката на сестрите супермодели Бела и Джиджи Хадид . Ражда се Папендрехт, малко фермерско градче в Холандия, на 11 януари 1964 година Израснала в провинцията, като дете тя се радва да изди коне и дои крави, само че щастието у дома е помрачено от гибелта на нейния татко в автомобилна злополука . Тогава Йоланда е единствено на 9, а 30-годишната ѝ майка се посвещава на щерка си и сина си Лео.
 Йоланда Хадид, ослепителна през годините  Йоланда Хадид, ослепителна през годините  Йоланда Хадид, ослепителна през годините  Йоланда Хадид, ослепителна през годините
Бъдещият модел взема решение да помогне финансово на фамилията си - още на 13 стартира работа като мияч на чинии в локалния китайски ресторант през почивните дни. Две години по-късно тя продава сирене и месо за сандвичи в локалния магазин за хранителни артикули Hema, към този момент на цялостен работен ден, и скоро е нараснала като касиер. С парите, извоювани от работата, тя съумя да заплаща за учебно заведение, както и да оказва помощ в плевнята.

За да помогне на своя другарка в Амстердам, на 16-годишна възраст момичето се включва като модел по време на ревю за прически. Там е видяно за първи път от холандския дизайнер Франс Моленаар, който кани Йоланда да замести на подиума един от неговите модели.

Впечатлена от нейната убеденост и улегналост, собственичката на Ford Models - Айлийн Форд, се свързва с момичено, което подписва контракт с организацията. Така през идващите 15 години Йоланда фан ден Херик, каквото е моминското ѝ име, работи като модел и обикаля целия свят , с цел да дефилира в мегаполиси като Париж, Милано, Сидни, Кейптаун, Токио, Ню Йорк, Лос Анджелис и Хамбург.

През 1994 година тя се омъжва за Мохамед Хадид , с който имат три деца – Джиджи (родена през 1995 г.), Бела  (1996 г.) и Ануар (1999 г.). За Хадид, който е родом от Израел и се развива сполучливо като бизнесмен в областта на недвижимите парцели, това е втори брак. От предходния си той има две дъщери – Мариел и Алана.

 Йоланда Хадид Getty

Двамата са женени до 2000 година, а след развода трите им деца живеят дружно с майка си. Йоланда още веднъж открива любовта дружно с канадския музикант Дейвид Фостър и двойката подписва брак през 2011 година, който продължава до 2017 година Междувременно  моделът започва да се изявява като бизнесмен , основавайки компанията “Hopelessly Romantic ”, която оказва помощ на мъже и дами „ да пазят романтиката жива “. Освен че взе участие интензивно в нея, Йоланда продължава да се изявява в общественото пространство с семейството Хадид, и развива лично риалити предаване - „ Да създадеш модел с Йоланда Хадид “ (Making a Model With Yolanda Hadid) с премиера през 2018 година

По-голяма известност Йоланда печели през 2010 година, когато става част от риалити шоуто „ Истинските домакини от Бевърли Хилс “ (The Real Housewives of Beverly Hills). На дребния екран тя се превръка в една от основните героини, чиито персонален и професионален живот в Бевърли Хилс, Калифорния, наблюдава форматът.

Именно фрагменти от предаването стават причина за остри рецензии към Йоланда години по-късно , когато освен придвижването за позитивност към тялото набира скорост, само че и рецензии все по-лесно набират скорост в обществените медии.

Така да вземем за пример шлагер в Tik Tok се трансформира в шлагер видео, в което един консуматор разказва „ 5 аргументи за какво всички ненавиждат Йоланда Хадид. “ Първата от тях е, че риалити звездата е „ карала дъщерите си да гладуват, с цел да бъдат модели “. Кадрите показват откъси от „ Истинските домакини от Бевърли Хилс “, а в един от тях Йоланда отчупва единствено хапка от торта, която дава на рожденичката Джиджи , а в различен миг щерка ѝ признава, че се усеща „ немощна “, откакто е изяла половин бадем . Тогава майка ѝ дава отговор с думите: „ Вземи няколко бадема. Сдъвчи ги доста добре. “

В отговор на видеото, 58-годишният модел се пошегува, публикувайки клип в персоналния си Tik Tok профил. В него тя яде бадеми на разнообразни места у дома и театралничи с огромна купа с ядките, като ги споделя и със своя кон и две кози. Риалити звездата придружи видеото с хаштагове #бадеми и #Най-лошатамайкависторията .

Съществуват и още образци за методите, по които Йоланда възпитава Джиджи, с цел да ги трансформира в модели, като в интернет могат да бъдат открити и още видео компилации от риалити шоуто, които провокират гневни реакции.

Един фрагмент демонстрира по какъв начин щерка ѝ е разчувствана, че ще си разреши да хапне по-нездравословна храна по време на фешън събитие. „ Бях доста добра тази седмица “, споделя Джиджи, а майка ѝ дава отговор: „ Имаш една нощ, в която можеш да си неприятна, само че по-късно би трябвало да се върнеш към диетата си “ , което кара начинаещият модел да посърне. Друг път Йоланда утешава Джиджи след фотосесия, като споделя: „ Трудно е да тренираш шест дни в седмицата, мъчно е да не ядеш никаква захар и да ядеш салата всеки ден... “.
 Бела Хадид през годините и някои от най-стилните ѝ визии  Бела Хадид през годините и някои от най-стилните ѝ визии  Бела Хадид през годините и някои от най-стилните ѝ визии  Бела Хадид през годините и някои от най-стилните ѝ визии
Някои настояват, че точно фокусирането на Йоланда върху Джиджи, в която тя вижда обещаващ модел, е нанесло контузия върху самочувствието на по-малката ѝ дъщеря Бела . По-малката от сестрите Хадид не крие, че е развила хранително разстройство, пробвайки се да наподобява задоволително слаба, и съжалява, че е прибягнала до интервенция на носа, окуражена от майка си. Прочетете повече тук ► 
 image2_16x9.png Хороскоп за ЕСЕН 2022: какво да очаквате съгласно зодията си На фокус
Освен че явно не отдава значение на злобарите, а избира да се майтапи с тях, Йоланда споделя, че е горда по какъв начин дъщерите ѝ се оправят с непознатото мнение в ерата на обществените медии .

„ Когато започнах кариерата си на модел преди 40 години, беше доста по-различно от през днешния ден “, споделя риалити звездата на събитие по случай Световния ден на психическото здраве през 2022 година „ Тогава даже да си прочут, се прибирах у дома в 5 часа и никой нямаше да приказва за мен или да ме търси по-късно “, изяснява Йоланда пред.

„ За тях не е същото. Навън непрекъснато има папараци. И целият аспект на обществените медии ги слага в напълно друга светлина. “

Майката на Джиджи и Бела не крие гордостта си от държанието на дъщерите си под светлините на прожекторите и признава , че е направила всичко по силите си, с цел да възпита у тях значими полезности.

„ Те са страхотни в това, което вършат. Винаги съм ги учила да бъдат допустимо най-трудолюбивите хора. Да бъдат първите, които идват, и последните, които си потеглят. Да бъдат положителни към всички на работа. Не единствено хората, които са способни да ги създадат по-големи в бизнеса, само че и към всички “, споделя още Йоланда и поучава: „ Бъдете благи, тъй като хората не помнят по какъв начин изглеждате, само че ще запомнят по какъв начин ги карате да се усещат. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР